Avaliações de Kaneda Sushi & Bowls Heemskerk

Avaliações recentes

5.0
Johan Fatels
Ontem

1e kennismaking. Voor herhaling vatbaar

Wendy
Ontem
Carolien Voorhamm
30 novembro 2022

Super sushi

Inge
27 novembro 2022
Pieter
26 novembro 2022

Voor de zoveelste keer heerlijk gegeten!

Re,co
24 novembro 2022

Bezorger zei sorry voor de late levering. Totaal niet nodig natuurlijk. Wat is nu 3min later dan aangeven?

Walid
22 novembro 2022

Heerlijk gegeten en goede service een aanrader!

De Vries
20 novembro 2022

Heerlijk!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ronaldo
19 novembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ronald, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Clive
17 novembro 2022

Heerlijk!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Clive hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Arlette Voorderhaak
15 novembro 2022

Heerlijke sushi(bowl). Snel geleverd en erg lekkere wasabi en gember erbij.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Arlette, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Vis
14 novembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Thomas
7 novembro 2022

Niet goedkoop, maar super kwaliteit

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Thomas, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marlous
5 novembro 2022

Sushi was heerlijk en vers. Compleet geleverd met verse wasabi en gember. De crunch variatie box is echt een aanrader. Sowieso veel lekkere keuze mogelijkheden.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marlous hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Gottfeldt
3 novembro 2022

De luxe box voor 2 personen was echt heerlijk. Het zag er ontzettend netjes en lekker uit allemaal. De bezorging was 20 min later dan verwacht, maar het eten was het zeker waard. Ik zou deze box zeker nog eens bestellen. Helemaal als er weer een actie is.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Excuses voor vertraging . Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jennifer
2 novembro 2022

Lekker gegeten en snel bezorgd!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jennifer, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jemima Rivera
28 outubro 2022

Hele lekkere sushi!!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jemima, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Inge
23 outubro 2022

Zeer lekkere pokebowl die je zelf kan samenstellen en de dragonroll is verrukkelijk. Beide een aanrader.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Inge, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

E. Calis
23 outubro 2022

Ik bestel hier af en toe en elke keer zijn de kwaliteit en service top. Super beleefd personeel, dit is één van mijn favoriete bestel restaurants.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Kick
23 outubro 2022

Het smaakte heerlijk. Erg verrassend dat er zeewier bij zat en fijn dat er voldoende wasabi en gember bijgeleverd wordt.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Margot, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ellen
20 outubro 2022

De sushis waren weer heerlijk en precies op tijd. Echt een aanrader.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ellen, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Luc
19 outubro 2022

Ik heb hier vaker besteld en elke keer smaken de vis en ingrediënten vers. Tip: Nog wel jammer dat de maaltijden bezorgd worden in plastic bakjes en schalen. Dit kan ook bijvoorbeeld in kartonnen dozen mbt duurzaamheid.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Luc, hartelijk dank voor uw beoordeling. Het is idd de bedoeling om in de toekomst over stappen naar duurzame verpakkingsmateriaal. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Rosanne
18 outubro 2022

Shushi was heerlijk! Vers, lekker en gevarieerd. Mooi opgemaakt. Goed dat je, om verspilling tegen te gaan, kan kiezen om bepaalde producten niet mee te laten komen. Wij kozen om wel wasabi mee te laten leveren. Dit waren 4 best volle bakjes. Voor 6 personen echt veel te veel. 1 of 2 bakjes is echt meer dan voldoende. De soyasaus leek verdund. Smaakte waterig en zoutloos. Deze hebben we weg gedaan. Jammer.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Rosanne, dank voor uw feedback. Wij zullen voortaan beter doseren. Door de drukte kan het voorkomen dat we iets meer geven dan normaal. We zullen de sojasaus ook even nakijken. Fijn dat het lekker heeft gesmaakt. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

marielle
17 outubro 2022

Het was super heerlijk! De eerste keer dat ik hier heb besteld maar zeker niet de laatste keer. Echt een aanrader.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marielle, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Patty
17 outubro 2022

Op tijd bezorgd. heerlijk gegeten en prima communicatie!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Patty, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Pieter
17 outubro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Daniël
16 outubro 2022

Erg lekker!! En keurig op toid bezorgd! Vriendelijke bezorger👍

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Daniël, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Monique
9 outubro 2022

Sushi was weer heerlijk. Alleen jammer dat er gember en wasabi bij zat. Terwijl ik bij het bestellen aan heb gegeven deze niet te willen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Monique, hartelijk dank voor uw beoordeling. Excuus voor het wel leveren van de toebehoren. Wellicht is dit over het hoofd gezien door de drukte. Wij zullen hier beter opletten. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Lis
9 outubro 2022

Lekkere sushi vers en snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lis, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Cece
9 outubro 2022

Sushi erg lekker, warme gerechten helaas niet heel warm. Bezorging prima op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Cece, hartelijk dank voor uw beoordeling. Vervelend en excuses voor de fout van de warme gerechten. Wij hebbem ons collega’s hierop aangesproken en zullen hier voortaan beter op letten. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Ellen
9 outubro 2022

Heerlijke sushis en keurig op.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Betse Ellen, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Diana Reijn
8 outubro 2022

Heerlijk en lief personeel

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Diana, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Ruud de Lange
3 outubro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ruud, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Pieter
2 outubro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Peter Hollander
27 setembro 2022

Snel, vakkundig maar ook erg lekker!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Peter, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Jasper
25 setembro 2022

Prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jasper, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Samantha
23 setembro 2022

Altijd lekker!! Beste pokebowl in de omgeving!! Kids vonden hun sushi ook echt heel lekker!!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Samantha, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Lisanne
21 setembro 2022

Heerlijke verse pokebowl gegeten! Snelle bezorging.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lisanne, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Anna
18 setembro 2022

Very good and delicious😊 Thank you

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Anna, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Jelle bakker
16 setembro 2022

Wel vaker besteld alleen waren de Butaharumaki en Yakitori helaas niet meer warm en niet knapperig. De rest was wel weer heerlijk.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jelle, bedankt voor uw beoordeling. Excuus voor de vervelende ervaring met onze warme gerechten. Wij zullen hier voortaan beter op letten. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Sanne
15 setembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sanne, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Prima!!
14 setembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Robert
12 setembro 2022

De lekkerste Sushi in de omstreken

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Robert, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Martine
12 setembro 2022

Het was heerlijk en het werd eerder bezorgd dan verwacht 🤗

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Martine, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Jolanda
11 setembro 2022

Heerlijk, zelfs mn dochter die niet van vis houd vind het lekker

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jolanda, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Nick
11 setembro 2022

Ik bestel nu sinds april wekelijks, en het is nog steeds top. Goede service, het is altijd op tijd klaar en nog nooit is het gerecht (meestal pokebowl) tegengevallen.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Nick, dank je wel voor deze mooie woorden. Wij zijn blij dat je ons al steunt vanaf ons eerste uur. En fijn dat jij altijd tevreden bent. Hier doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Pieter
10 setembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Jennifer
5 setembro 2022

Vriendelijke jongen kwam onze bestelling bezorgen, het was super snel en het eten echt mega vers. Echt heerlijk! Zo van genoten!! Het is pas de tweede keer dat ik hier bestel maar dit is echt onze nieuwe favoriet!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jennifer, bedankt voor uw beoordeling. En fijn om te lezen dat onze bezorger vriendelijke en goede service heeft geleverd. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Rutger
5 setembro 2022

Heerlijke verse sushi. Goede kwaliteit en snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Rutger, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Patricia Hogerheijde
4 setembro 2022

Vers, smaakvol, mooi assortiment hoge kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Patricia, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat u erg tevreden bent. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Jorge van Vliet
3 setembro 2022

Besteld via de site. Makkelijk en duidelijk. Snelle bezorging en dan belangrijkste, onwijs lekker eten! We hadden poke bowls en dragon rol. Goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jorge, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Patsie
2 setembro 2022

Kleinere combi portie zou mooi zijn zodat je meer verschillende kan proeven voor n redelijke prijs 🤗

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Patsie, bedankt voor uw beoordeling en uw feedback. We jouw suggestie intern bespreken, we gaan kijken wat de mogelijkheden zijn. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Denise
2 setembro 2022

Keer op keer goede sushi en op tijd bezorgt. Wij zijn zeker fan!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Denise, bedankt voor uw beoordeling. Een eer voor ons dat je fan bent van ons. Wij zullen ons best doen om dit zo te houden :). Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Debbie
1 setembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Debbie,, bedankt voor jouw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda.

RK
1 setembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor jouw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda.

Niesten
27 agosto 2022

Door een storing in het systeem was mijn bestelling niet doorgekomen. Ik had wel een bevestigingsmail ontvangen. Een uur en 20min op mn bestelling moeten wachten...

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Vervelend dat uw bestelling niet goed is doorgekomen. Excuus voor het ongemak. Er was idd een storing. Uw order was veel later (meer dan een uur) binnen bij ons. Wij zullen ons software leverancier hierop aanspreken. Hopelijk heeft alles goed gesmaakt. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Priscilla Schouws
25 agosto 2022

Al twee keer bij jullie besteld en eerlijk is eerlijk.. jullie zijn echt toppers! Bezorging is altijd netjes en het eten zelf is over heerlijk! Ga zo door 🥰❤️

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Priscilla, Fijn dat het weer goed gelukt is en je tevreden bent. Dank je wel en tot de volgende keer. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Jasper
25 agosto 2022

Erg lekker. Vers en warm. Zeer leuke bezorger

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jasper, bedankt voor jouw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda.

W.G.Celie
24 agosto 2022

Prima, op tijd gebracht, goed ingepakt, alles klopte en was prima van smaakt, een aanrader.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda.

Mevr.Rüben
22 agosto 2022

Ook de 3e X prima en vers eten. Puntje: chilisaus mag iets dikker om te.dippen.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mevrouw Ruben, Fijn dat het weer goed gelukt is en u tevreden bent. Dank u wel en tot de volgende keer. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Mevrouw Hendriks
22 agosto 2022

Heerlijk en snel 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mevrouw Hendriks, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda.

Di
21 agosto 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Di, bedankt voor jouw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda.

reindeer
21 agosto 2022

Goede en lekkere sushi

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Reindeer, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda.

David
20 agosto 2022

Heerlijke bowls met goede, verse ingredienten. Bezorger keurig en op tijd.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste David, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda.

Nienke
19 agosto 2022

Het was weer heerlijk!

Kees
19 agosto 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hi Kees, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda.

Paul
16 agosto 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hi Paul, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda.

Maemi
14 agosto 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Maemi, Hartelijk dank en tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Pieter
13 agosto 2022

We konden het niet weerstaan. Voor de tweede keer in één weekend. En weer top!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, Wat een eer dat jullie 2x in een weekend bij ons hebben besteld. Wij zijn erg blij om te lezen dat jullie wederom tevreden zijn. Hartelijk dank en Tot snel maar weer 😄 Team Kaneda

Cece
13 agosto 2022

Sushi is echt voortreffelijk. Alleen de warme dingen waren niet echt warm meer en sommige zelfs slap.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Cece, Dank je wel voor de feedback, fijn dat de sushi heerlijk was. Vervelend dat de warme gerechten helemaal afgekoeld waren. Wij zullen hier voortaan beter opletten dat het niet nog eens gebeurd. Excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Pieter
12 agosto 2022

Weer heel lekker gegeten! En uitstekende bezorging. Kortom, we zijn honderd procent tevreden.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, Hartelijk dank voor de mooie woorden. Hier doen wij het voor. Tot gauw ! Met vriendelijke groet team Kaneda

Linda
12 agosto 2022

Heerlijk gegeten

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Linda, Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mevr.Rüben
11 agosto 2022

Kleinkids en oma, hebben genoten, top kwaliteit!!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mvr Ruben, Fijn dat iedereen heeft kunnen genieten van ons eten ! Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Diana
7 agosto 2022

Het was weer Heerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Diana, Hartelijk dank en tot de volgende keer! Groet, Team Kaneda

Tom
7 agosto 2022

Super sushi !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Tom, Hartelijk dank en tot de volgende keer! Fijn dat het super was!! Groet, Team Kaneda

Robert
7 agosto 2022

Heerlijke Sushi! Wat mij betreft de lekkerste in de omgeving.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor de lovende woorden en tot de volgende keer! Groet, Team Kaneda

Lex Verzijlbergen
6 agosto 2022

Het eten was wederom van hoge kwaliteit, de smaak perfect, de hoeveelheid ruim voldoende voor 2 personen. Kortom heerlijk

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lex, Hartelijk dank en tot de volgende keer! Groet, Team Kaneda

Bakker
3 agosto 2022

Voor het eerst besteld bij jullie, wat een heerlijke sushi!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank en tot de volgende keer! Groet, Team Kaneda

Anneke
30 julho 2022

Werd volgens afspraak geleverd en het was heerlijk!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Anneke, Hartelijk dank en tot de volgende keer! Fijn dat je teveel was. Groet, Team Kaneda

Nienke
29 julho 2022

Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Nienke, Hartelijk dank en tot de volgende keer! Groet, Team Kaneda

M
22 julho 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank en tot de volgende keer! Groet, Team Kaneda

Peter Hollander
20 julho 2022

Het eten was voortreffelijk, snel bezorgd, kortom voor herhaling vatbaar.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Peter, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten u heeft gesmaakt. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Patrick
18 julho 2022

Ben groot sushi liefhebber, maar dit was echt top kwaliteit en zeer vriendelijk ontvangst bij het afhalen.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hi Patrick, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten u heeft gesmaakt. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet. Team Kaneda.

Vincent
16 julho 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hi Vincent, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Gerry
16 julho 2022

Heerlijk gegeten. Alles vers. Keurig op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hi Gerry, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat het eten naar wens was en tijdig is bezorgd. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Helen
15 julho 2022

Heerlijk vers en de bezorging keurig op tijd

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hi Helen, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Anneke
11 julho 2022

Supersnelle bezorging, had ik niet verwacht op zaterdagavond. Sushi was heerlijk, lekker vers en goed gevuld.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hi Anneke, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat het eten naar wens was en sneller is bezorgd dan dat u gewend bent. Hier doen wij het als team voor: om heerlijke sushi en poke bowls te maken en dit tijdig af te leveren. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Diana
9 julho 2022

Heerlijk vers, uitzonderlijke smaken, snel bezorgd

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hi Diana, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat het eten naar wens was. Heeft u onze special rolls al geprobeerd? Dat is ook een echte aanrader! Tot snel. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Marja
8 julho 2022

Was erg lekker, Sashimi en portie yakitori, Top

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hi Marja, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat het eten naar wens was. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Karin Wijnberg
8 julho 2022

De lekkerste sushi

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hi Karin, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat alles naar wens was. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Carola
7 julho 2022

Heerlijk verse sushi en een flinke pokebowl. Wij hebben toppie gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hi Carola, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten naar wens was. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

G
4 julho 2022

Ik bestel hier vaker en het is altijd heel lekker. Alleen was de spicy tuna rol niet goed… hij smaakte zuur en kreeg er buikpijn van.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor u feedback. Wat vervelend dat u last heeft van uw buik. De spicytuna kan/hoort een beetje zuur te smaken omdat wij de tonijn marineren met o.a. een gefermenteerde sausbase, deze heeft een pittig/zure smaakje. Wij kunnen u verzekeren dat wij uitsluitend dagelijks verse visproducten en groente gebruiken, ook controleren wij streng op de houdbaarheid en conditie van onze overige producten. Verder hebben wij ook geen andere klachten gehad over omtrent de spicytuna de afgelopen dagen. Maar onze oprechte excuses als het onverhoopt toch aan ons heeft gelegen. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Visser
4 julho 2022

Heerlijke sushi

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, Hartelijke dank en tot ziens. Met vriendelijke groet Team Kaneda

M B
3 julho 2022

Alles was heerlijk en super snel geleverd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijke dank en fijn dat alles naar uw wens was ! Tot gauw. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Renata
3 julho 2022

Het was te weinig 😂😂 zo lekker was het

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Renate, Vriendelijk dank en fijn dat het lekker heeft gesmaakt ! Tot de volgende keer. Groet Team Kaneda

Stef
2 julho 2022

Heerlijke sushi.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Stef, Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Walravens
27 junho 2022

Super vers en smaakvol, zou hier zeker weer bestellen!!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank en tot ziens ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Patrick
27 junho 2022

Super lekker zeker een klant erbij top

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Patrick, Hartelijk dank en tot de de volgende keer! Team Kaneda

Siebe
25 junho 2022

Hele goede sushi !

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Siebe, hartelijk dank Tot de volgende keer! Groet Team Kaneda

Jelwi
24 junho 2022

Heerlijk gegeten. Zeker een aanrader. Wat ook erg fijn is, dat eigen poké powl samen kan stellen. Hmmmm

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jelwi, hartelijk dank voor de complimenten! Tot de volgende keer! Groet Team Kaneda

Samantha
22 junho 2022

Heerlijk pokebowl gegeten. Deze besteld voor ophalen was bijna klaar toen ik hem kwam halen.. super lekker gegeten.. dit was de 2de keer en ik kom zeker vaker!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Samantha, hartelijk dank voor de complimenten! Tot de volgende keer! Groet Team Kaneda

Ineke
19 junho 2022

Heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ineke ⛳️, Hartelijk dank, fijn dat jullie het lekker vonden. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Henk
19 junho 2022

Zeer smaakvol en mooi gepresenteerd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Henk, Dank voor de mooie woorden! Met vriendelijke groet Team Kaneda

Ivy Sharrard
18 junho 2022

Heerlijk!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ivy, Fijn dat alles heerlijk was, dank je wel. En tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Cece
18 junho 2022

Prima kwaliteit en bezorging precies op de tijd.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Cece, Fijn dat alles top was, dank en tot ziens. Met vriendelijke groet Team Kaneda

Pieter
17 junho 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, Hartelijk dank ! Team Kaneda

René Ikelaar
17 junho 2022

Heerlijk vers gegeten. Netjes op tijd bezorgd. Ga zeker vaker bestellen.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste René, Dank voor de mooie woorden. Wij zien u graag snel terug. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Hoogeland
16 junho 2022

Heerlijk eten, goede prijs 👍🏼

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank en tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Candy
11 junho 2022

Super lekker!!! Zeker een aanrader!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Candy, Hartelijke dank voor de mooie review. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

Maria
10 junho 2022

Het was weer heerlijk en super bezorgd. Bedankt!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Maria, Hartelijke dank voor de mooie review. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

R
6 junho 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijke dank voor de mooie review. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

Anoniem
6 junho 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijke dank voor de mooie review. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

E.Schaafsma
4 junho 2022

De gyoza was helaas niet warm. Verder top!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor u feedback en fijn dat u lekker heeft gegeten. Ons excuses dat de Gyoza niet meer warm was. We zullen onze mensen hierop aanspreken en voortaan hier beter op letten. Met vriendelijke groet, King

Denise
2 junho 2022

Heerlijke sushi! Ook pokebowl was erg smaakvol, iets meer vis zou nog beter zijn. Bezorging was super snel

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Best Denis, Hartelijke dank voor de mooie woorden. We gebruiken een standaard hoeveelheid vis/ingrediënten voor onze Pokebowls. Wilt je meer ingrediënten, dan kan dit via het keuzemenu aangevinkt worden. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Patricia Hogerheijde
29 maio 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Patricia, Hartelijk dank voor de topscore! Tot ziens. Groet Team Kaneda

Gabrielle
28 maio 2022

Voor de 2e keer besteld en het was weer heerlijk. Tot snel!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Gabrielle, Hartelijk dank, mooi om te lezen dat het weer goed was ! Tot gauw. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ilja
27 maio 2022

Eerste x dat ik hier bestelde, super kwaliteit. Heerlijk gegeten!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ilja, Super ! Eerste keer en wij hopen natuurlijk niet de laatste. Dank voor de feedback. Tot ziens. Groet, Team Kaneda

Rina
27 maio 2022

Heerlijk gegeten en bestelling precies op tijd.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Rina, Hartelijk dank voor de mooie review. Wij doen altijd ons best om jouw bestelling binnen de aangeven bezorgtijd af te leveren. Top dat het gelukt is en alles ook lekker heeft gesmaakt. Groet Team Kaneda

Derica
25 maio 2022

1e keer bij Kaneda besteld. Heel goed bevallen. Goede kwaliteit. Goed gemaakt. Heerlijk gegeten.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Derica, Hartelijk dank voor de complimenten, fijn dat alles naar je wens was. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Teil
25 maio 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Teil, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Michiel
21 maio 2022

Voor de tweede keer besteld. Weer onwijs lekker en netjes op de aangegeven tijd bezorgd

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Michiel, Hartelijk dank voor de mooie woorden ! En fijn dat alles naar wens was ! Groet Team Kaneda

Colinda
21 maio 2022

Erg smaakvol maar sushirollen vallen open, dat eet niet zo prettig. Niet allen bij deze bestelling gehad maar de keer ervoor ook.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Colinda, Dank voor de feedback. Vervelend dat de rollen uit elkaar vielen. Dat hoort niet, wij letten daar normaal gesproken er goed op. Dat je het tot 2x toe moet meemaken is erg slordig van ons. Wij hebben onze chefs hierop aan gesproken en zullen er voortaan nog alerter op zijn. Excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Claudia
21 maio 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Claudia, Vriendelijk dank voor de volle punten! Tot snel. Groet, Team Kaneda

Rick
20 maio 2022

De sushi is gewoon top!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Rick, Hartelijk dank en tot ziens. Met vriendelijke groet Team Kaneda

Diana
18 maio 2022

Altijd goed

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Diana, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Melissa
16 maio 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Melissa, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

S
15 maio 2022

De sushi was lekker, vooral dragon roll. De wasabi-crackers waren door elkaar geschud helaas. Over het algemeen tevreden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor de feedback, sorry dat de crackers door elkaar geschud waren. Dit komt helaas vaker voor omdat de crackers gevoelig zijn voor bewegingen op de fiets/scooter tijdens de bezorging. Wij gaan een manier zoeken zodat de crackers steviger geplaatst kunnen worden in onze sushi box. Met vriendelijker groet, team Kaneda

Esther
15 maio 2022

Sushi was echt top en werd op tijd bezorgd. Alleen de mini loempia’s waren niet knapperig maar zacht en een beetje taai, dat was jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Esther, Dank voor de feedback ons excuses dat de loempia’s niet meer knapperig waren. Wij zullen gaan hier extra aandacht aan besteden. Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Monique
15 maio 2022

Had aangegeven bij de opmerkingen dat ik geen wasabi en gember wilde. Was helaas wel erbij gegeven. De tempura om de roll was deze keer een beetje zacht. Verder weer heerlijk gegeten. Tot volgende keer :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Monique, Hartelijk dank voor de feedback, excuus dat we de opmerking niet hadden gezien. Wij zullen hier voortaan beter op letten. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Wendy Zonneveld
14 maio 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Wendy, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Alphons
14 maio 2022

De bezorger kwam precies op tijd en de crispy sushi waren heerlijk!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Alphons, Vriendelijke dank voor de mooie woorden. Tot snel weer ! Grt Team Kaneda

Diana
9 maio 2022

Neem altijd unagi dragon roll! Zalig en genoeg voor mij alleen.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Diana, Hartelijk dank voor de complimenten! Tot ziens. Team Kaneda

Roy
8 maio 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Roy, Hartelijk dank en tot snel weer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Wendy
8 maio 2022

Heerlijke sushi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Wendy, Dank voor de complimenten! Tot de volgende keer. Grt Team Kaneda

Remy Zwager
7 maio 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Remy, Dank voor de volle punten ! Tot snel weer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Dennis
5 maio 2022

Lekker gegeten en snel geleverd

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Dennis, Dank voor de feedback, tot gauw. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Linda
5 maio 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Linda, Hartelijk dank en tot ziens :) Grt Team Kaneda

K. Burger
5 maio 2022

Heel snel bezorgd en super lekker!!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Vriendelijk dank en fijn dat je tevreden bent. Tot de volgende keer. Groet, Team Kaneda

Nelleke = mijn telefoonnummer
3 maio 2022

Heerlijke sushi’s en een nette manier van verpakken en bezorging zijn wij ook tevreden over.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Nelleke, Hartelijke dank voor de complimenten! We blijven ons best doen voor je, ook de volgende keer 😁 Tot ziens, groetjes Team Kaneda

Monica
2 maio 2022

Supersnel bezorgd, heerlijke gerechten.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Dank je wel Monica, Tot de volgende keer. Team Kaneda

Remco
30 abril 2022

Prima, was weer heerlijk. Voor ons een blijvertje. Heemskerk heeft eindelijk een goede sushi bezorger.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Remco, Vriendelijke dank voor de complimenten! Tot ziens en groetjes Team Kaneda

L
30 abril 2022

Bezorging was zeer netjes. De sushi was op zich prima. Het zag er wel netjes uit en alles was heel degelijk verpakt. Echter, de sojasaus en wasabi waren beide heel raar van smaak.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor de feedback. Fijn om te lezen dat u de sushi goed vond. Vervelend dat u onze wasabi en sojasaus minder vond. Wij hebben deze wasabi bewust gekozen omdat het iets scherper is, wel heeft het een geel groene kleur ipv van de groene kleur die u misschien gewend bent. Onze soja is van een zeer goed merk. Wij gaan onderzoeken of er wat mis is met deze producten. Excuus voor de mindere ervaring. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jorgevanvliet
29 abril 2022

Goede service en snelle levering. Wordt netjes op de hoogte gehouden per mail over bestelling qua levering. Heerlijk eten.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, Fijn dat u een goede evaring heeft met ons. Dank voor de mooie woorden. Service en kwaliteit zijn ons kernwaarden. U feedback zien wij als bevestiging dat we goed op weg zijn. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Sylvia
29 abril 2022

Heerlijke sushi. Ik miste alleen de gember. Moet dat apart besteld?

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sylvia, Dank voor de feedback. Gember hoort er bij te zitten. Waarschijnlijk zijn wij dit vergeten. Excuus hiervoor. Wij zullen hier extra op letten. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Gerard
27 abril 2022

Super snel en goede kwaliteit !

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Gerard, Hartelijk dank voor de complimenten. Tot volgende keer ! Met vriendelijke groet, team Kaneda

Barbara
24 abril 2022

Hele vriendelijke medewerkers en rijk gevulde en smaakvolle poké bowl, aanrader!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Barbara, Dank je wel, wij zien jou ook graag terug. Groetjes Team Kaneda

Lisanne
24 abril 2022

Heerlijke verse sushi! Snelle levering.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Best Lisanne, Dank voor de complimenten. Fijn dat alles naar wens was. Tot snel ! Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Anouk Willemse
24 abril 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Anouk, Dank voor de mooie beoordeling. Tot gauw. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Simone
24 abril 2022

De 2e keer dat ik hier besteld heb. De beste sushi in de buurt. Bezorging was op tijd. Voor herhaling vatbaar!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Simone, Hartelijk dank voor de mooie woorden. Tot de volgende keer maar weer. Net vriendelijke groet, Team Kaneda

Kristof
23 abril 2022

Complimenten 😋

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kristof, Dank voor de volle punten😁. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Leon
20 abril 2022

Heerlijke sushi, de tonijn sashimi was echter ietwat taai, maar verder erg goed!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Leon, Dank voor jouw review. Fijn dat het lekker heeft gesmaakt. Vervelend dat u een iets taaiere tonijn had. Misschien is er nog klein stukje spier/pees blijven zitten. Wij zullen hier voortaan nog beter op letten. Excuus hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Steff van der Zon
19 abril 2022

Erg lekker! Familiebox 72 stuks en wat Sashimi besteld. Zeker een aanrader!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Steff en Meindert, Dank voor de mooie woorden en fijn dat jullie genoten hebben. Tot de volgende keer 😁 Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Yvonne Groenewoud
18 abril 2022

We hebben met 4 volwassenen van de familiebox van 72 stuks gegeten. Het was heerlijk maar net iets te weinig. De familiebox die daarna komt zou weer teveel zijn dus misschien een familiebox ertussen in qua aantallen. Maar het belangrijkste het was heerlijk!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Yvonne, Fijn dat alles lekker heeft gesmaakt. We zullen intern overleggen over jouw voorstel. Voor de volgende keer raad ik je aan om ook wat sidedish erbij bestellen, bijv. de Gyoza en Yakitori. 😉 Dank voor de mooie review en tot gauw. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Manon
18 abril 2022

Dit is de tweede keer dat ik hier bestel sinds dit restaurant geopend is en wauw het eten is heeeeeerlijk en de bezorging precies volgens tijd of net iets eerder. Wij zijn super blij met de komst van Kaneda in Heemskerk echt een aanwinst qua sushi hier in de buurt!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Manon, Hartelijk dank voor de complimenten 😁, hier doen wij het voor. Fijn dat je tevreden was, wij zullen ons best blijven doen en zijn erg blij met jou als vaste klant ❤️. Groet, Team Kaneda

Diana de Boer
18 abril 2022

Heerlijk én snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Diana, Dank je wel en tot de volgende keer 😁 Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Nienke
16 abril 2022

Helaas smaakte de loempia's wat meelderig. Vorige keer smaakte de sushi beter dan deze keer. Er was toen ook meer crunch aanwezig. Mooi op tijd geleverd

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Nienke, Vervelend dat je deze keer een mindere ervaring had ons. De loempia’s komen bij de leverancier vandaag, wij zullen even nagaan of deze verschillen met de andere pakken. Excuus dat er minder crunch op zat. Wij hebben onze medewerkers hierop aangesproken. Zij zullen hier voortaan extra alert op zijn en genoeg crunch geven. Hopelijk tot de volgend keer. Team Kaneda

..
16 abril 2022

Heerlijk en snel

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank je wel voor de postieve feedback. Tot ziens. Groet, Team Kaneda

David
16 abril 2022

Heerlijke sushi bowls. We komen zeker terug om de sushi te proberen.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste David, Fijn dat het allemaal goed gesmaakt heeft. Dank voor de mooie feedback. Tot de volgende keer. Groet Team Kaneda

Nick Plooij
15 abril 2022

Perfecte poké bowls, ze waren precies bezorgd zoals samengesteld en smaakte heerlijk. Bedankt!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Nick, Dank voor de complimenten, uiteraard hoo jij te krijgen wat je hebt besteld. En fijn dat je tevreden was 😄. Wij doen altijd ons best voor onze klanten. Tot de volgende keer. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Micky van Gellekom
14 abril 2022

Wat een mooi gesneden Sashimi en heerlijke Sushi. Bestelling ook nog sneller dan verwacht bezorgd. We hebben met z’n vijven genoten, dank!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Micky, Dank voor de mooie woorden en fijn dat jullie genoten hebben. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Willeke
11 abril 2022

Heerlijke pokebowl zalm. Vers, goed gevuld en smakelijk.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Willeke, Dank voor je feedback. Tot ziens. Met vriendelijk groet. Team Kaneda

Tessa
11 abril 2022

Sushi netjes op afgesproken tijd (op zaterdag!) geleverd. Erg lekker. Goede kwaliteit vis en rijst. Enige minpuntje vonden we de truffelmayo op de tonijn. Zonde van de smaak, maar dat is persoonlijk natuurlijk :).

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Tessa, dank voor de feedback. We kunnen de truffelmayo altijd vervangen door wat anders. Bijv. Japanse mayo of spicy mayo. Je kan dat aangeven bij de opmerkingen. Verder snappen wij dat truffelsmaak niet voor iedereen lekker is. Wij nemen jouw opmerking mee voor verbetering van onze gerechten. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

C
10 abril 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, Dank voor je feedback. Tot ziens. Met vriendelijke groet Team Kaneda

Lisanne
10 abril 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lisanne, Hartelijk dank, fijn dat je het lekker vond. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Karin
10 abril 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Karin, Dank voor de mooie feedback. Tot gauw, Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Maria
10 abril 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Maria, Vriendelijke dank en tot de volgende keer. Groet, Team Kaneda

Ingrid Beentjes
10 abril 2022

De warme gerechten waren niet warm. De loempia’s slap. De Sushi was zeer goed bereid.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ingrid, Dank voor de feedback en de 10 sterren. Het mag niet de bedoeling zijn dat de gefrituurde gerechten koud en slap zijn. Dan is er iets niet goed gegaan. We gaan onze collega’s hierop aanspreken en zullen er voortaan beter op letten. Excuus voor het ongemak. Team Kaneda

Nadja
9 abril 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Dank je wel Nadia, Groet, Team Kaneda

Diana Reijn
9 abril 2022

Heerlijk! Super vers en top personeel!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Diana, dank voor je bezoek en feedback. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Denise
9 abril 2022

Lekkere sushi! Ga zeker nog eens bestellen

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Bedte Denise, dank je wel en tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Remco
8 abril 2022

Nieuw in Heemskerk en nu hebben we eindelijk een goede sushi bezorger in dit fracking dorp. Sushi heerlijk, sashimi uitmuntend en de warme bijgerechten waren heerlijk en warm bij bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar. Wel beetje aan de prijs maar krijg je wel goede kwaliteit voor.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Remco, Dank voor de lovende woorden. Wij waarderen het enorm. Tip: Wij hebben altijd wel een kortingscode als je via onze eigen site bestelt. 😁 Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Chantal
7 abril 2022

Snelle levering en super lekker!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chantal, hartelijk dank voor de mooie feedback. Fijn dat alles goed verliep en het lekker heeft gesmaakt. Tot de volgende keer. Team Kaneda

Messi
7 abril 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Messi, dank voor de complimenten. Fijn dat je tevreden bent. Tot gauw. Groet, Kaneda

M
7 abril 2022

Heerlijke sushi! Familie box was goed gevarieerd.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor de mooie feedback. Tot de volgende keer. Groet, Team Kaneda

Faye
6 abril 2022

Wat zijn wij blij met deze nieuwe aanwinst in het dorp! Onwijs vriendelijk en sociaal personeel. De kwaliteit van de sushi is fantastisch, wij hebben heerlijk gegeten!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Faye, Hartelijk dank voor de complimenten, en fijn dat jij blij bent met ons. Wij zijn ook blij met jou als klant 😁. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Diaa
6 abril 2022

Heerlijk maar de gefrituurde 🥟is een no go

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Diaa, Dank voor de complimenten over de sushi, jammer dat u de Gyoza minder vond. Wij hebben het overigens op ons menukaart wel vermeld dat het gefrituurd is, omdat wij weten dat sommige klanten dit minder lekker vinden. We zijn wel aan het overwegen om Gyoza ook anders te bereiden. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Monica
4 abril 2022

Het was heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Monica, Dank voor de mooie review. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Susanne
4 abril 2022

Pokebowl was echt top, niet te veel rijst en lekker veel groente!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Susanne, dank voor uw complimenten. Tot snel weer! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ilona
4 abril 2022

Erg lekker eten! Erg lang moeten wachten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ilona, Dank voor uw feedback, erg fijn dat u ons eten lekker vond. Excuus voor het lange wachten. Wij doen altijd ons best om binnen of rond de verwachte bezorgingstijd te leveren. Meestal lukt het ons ook. Blijkbaar is dat gisteren bij jouw niet gelukt (ivm de drukte), dat vinden wij erg vervelend. Wij zullen hier nog beter opletten. Nogmaals excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Monique
3 abril 2022

Heerlijke sushi. Was wat fout gegaan bij de bestelling/bezorging die ik een dag eerder via de website had gedaan. Dit is netjes opgelost. We zullen zeker vaker bestellen.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Monique, Excuus voor het ongemak, het blijkt dat ons bestelsysteem nog niet goed ingesteld stond. Jouw vooruitbestelde bestelling kwam niet goed door. Fijn dat u tevreden was met de geboden oplossing en alles ook heeft gemaakt. Tot gauw ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Isa H
3 abril 2022

Sushi was erg lekker. Yakatori was ietwat taai.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Isa, Dank voor jouw feedback en fijn dat de sushi goed gesmaakt heeft. Wat vervelend dat u de yakitori taai vond, dit zou niet moeten. Wij zullen het intern even nagaan wat er eventueel fout is gegaan en zullen dit in de toekomst gaan verbeteren. Excuus voor het ongemak. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marion
2 abril 2022

Lekker eten van goede kwaliteit en perfect op tijd. Ga zo door. 👍

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marion, Dank voor de mooie feedback. Wij zullen ons best blijven doen. Tot de volgende keer. Groet, Team Kaneda

Gwen
2 abril 2022

Inderdaad de lekkerste sushi…!! Ik bestel heel gauw weer!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Gwen, Hartelijk dank voor de complimenten.😊 Tot snel weer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Chantal
2 abril 2022

De sushi opzich was prima. Helaas was de Nori in de sushi echt heel taai, ook vond ik aan de nigiri niet heel veel smaak zitten. Ik ben nog niet echt overtuigd

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chantal, Dank voor jouw feedback. De nori die wij gebruiken is idd iets steviger dan andere merken. Na vele experimenten hebben wij voor deze gekozen omdat de sushirollen niet uitelkaar vallen en deze ook (volgens ons) niet te taai is. Vervelend dat het voor jouw toch te taai was, ons excuus hiervoor. Wij zullen dit meenemen en als we meer klachten hierover krijgen zullen we overwegen naar een andere merk. De smaak van de nigiri hoort neutraal (smaak de vis zelf) te zijn (rijst is wel een beetje zoet), de smaak wordt namelijk bepaald door sojasaus en wasabi, of andere sauzen. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Stengs
2 abril 2022

Een van de beste van Heemskerk, Sushi was erg lekker, loempia's ook. Bezorging top op tijd! Verbeterpunt was mijn wasabi cracker besteld met tonijn en kreeg zalm. Persoonlijke punt sushi wil ik zo vers mogelijk hebben de rijst mag niet te koud zijn. Voor de herhaling vatbaar!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, Dank voor u review en feedback. Wat vervelend dat wij de verkeerde cracker hebben geleverd. Excuses hiervoor. Wij gaan hier voortaan beter op letten. U heeft helemaal gelijk dat sushirijst “warm” (rond de kamertemperatuur) hoor te zijn. Wij bereiden onze sushi volgens deze standaard en zo vers mogelijk. Nooit zult u bij ons sushi van de dag ervoor krijgen. Fijn dat u tevreden was met onze gerechten. Met vriendelijk groet Team Kaneda

Nick
2 abril 2022

Heb de sushi zelf afgehaald super vriendelijk personeel. Wat heb ik lekker gegeten ga hier zeker vaker bestellen.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Nick, Dank voor deze mooie woorden. En wij zijn blij dat het lekker heeft gesmaakt. Tot gauw. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Nienke
1 abril 2022

Eten smaakte heerlijk en was meer dan voldoende. Wel handig om te weten of er al sojasaus meegeleverd werd want heb nu extra bijbesteld wat niet nodig bleek te zijn.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Nienke, Dank voor je feedback en fijn dat het lekker heeft gesmaakt. Onze sushigerechten worden inderdaad geleverd met sojasaus, wasabi, gember en eetstokjes. Onze Pokebowls zijn incl. sojasaus en stokjes. Excuus dat het onduidelijk was. Wij gaan uitzoeken of dit vermeld kan worden op onze site. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Esther Berkel
1 abril 2022

Voor de eerste maar zeker niet de laatste keer!!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Esther, Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden met ons. Hier doen we het voor 😄. Klant happy wij happy. Tot snel weer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Janwillem capelle
1 abril 2022

Erg lekker, vers en netjes verpakt

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jan Willem, Hartelijk dank voor jouw review, fijn dat je ons gerechten lekker vond 😁. Wij hopen je snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

M
1 abril 2022

Prima eten maar doordat er wordt geadverteerd met winnaar voor de beste sushi laten mijn verwachtingen hoog. Ik vond het gemiddelde sushi, niets bijzonder.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, Dank voor uw feedback, jammer dat wij niet voldeden aan uw hoge verwachting. Wij zien dat u vegetarische gerechten heeft besteld. Onze kracht zit in de versheid en de bereidingswijze van onze vis. Misschien dat u daarom het verschil nog niet heeft kunnen proeven. Hopelijk zien wij u nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marie-Jose
1 abril 2022

Voor het eerst besteld bij Kaneda. De bestelling kwam keurig op tijd, nog even een belletje van de bezorger gehad dat hij er bijna was. Het eten is heerlijk, goede kwaliteit. De cracker was iets nieuws om te proberen en was heerlijk knapperig met lekkere tonijn. We gaan zeker nog een keer bestellen!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marie-Jose, Hartelijk dank voor de mooie woorden en fijn dat u tevreden was. Wij hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn en zullen uiteraard weer ons best voor u. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Chiara
31 março 2022

Erg lekker en snelle service allemaal super verse producten

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chiara, Dank voor je review en complimenten. Je bent de eerste klant die bij ons heeft besteld en nu ook de eerste beoordelaar. Fijn dat je tevreden bent over ons. Wij gaan ons best doen en hopelijk tot snel. Met vriendelijk groet, Team Kaneda